AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan ot koparmak

Kahve falında topraktan ot koparmak

Kahve falında topraktan ot koparmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan ot koparmak gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelecek.

Kahve falında topraktan ot koparmak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan ot toplamak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine inanılır.

Kahve falında koyunları otlatmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ot süpürge görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ot aramak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında otların yandığını görmek kendi şansını kendi yaratacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ot balyası görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında şifalı ot toplamak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir