AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda oturan birini görmek

Kahve falında balkonda oturan birini görmek

Kahve falında balkonda oturan birini görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, onları okula göndereceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Kahve falında balkonda oturan birini gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Kahve falında balkonda oturan birini görmek yüksek diploma alacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulur.

Kahve falında kuru ot kesmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında yavşan otu görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalettir.

Kahve falında dikenli ot görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalettir.

Kahve falında bitkisel ot görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde ot görmek sayılacağına ve sevileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında otların arasında yılan görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında oturma odası görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir