AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot vermek

Kahve falında ot vermek

Kahve falında ot vermek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yeni projelere atılacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ot vermek gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında balkonda oturan birini görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otlu pide görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında koyuna ot vermek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otuz bir çekmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ot kesmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sarmaşık otu görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ot yıkamak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir