AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ot kesmek

Kahve falında kuru ot kesmek

Kahve falında kuru ot kesmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kısmetin açılacağına, neredeyse kahrolacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, adaletin geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ot kesmek gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Kahve falında kuru ot kesmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ot görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuru ot toplamak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ot temizlemek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru otları yakmak kısmetsizlik yaşayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru ot yakmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuru otları temizlemek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuru ot biçmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir