AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot çimen görmek

Kahve falında ot çimen görmek

Kahve falında ot çimen görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ot çimen gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ot çimen görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında çimende yılan görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimenli tarla görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çimenlere uzanmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, yani babasına benzeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimenli su görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında çimenlere basmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Kahve falında çimenli dağ görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlere yatmak deneyim kazanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir