AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenli su görmek

Kahve falında çimenli su görmek

Kahve falında çimenli su görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çimenli su gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çimen ve su görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çimenli su görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine inanılır.

Kahve falında su ve çimen görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimene yatmak birlikte bazı işler yapılacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çimene oturmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimenli tepe görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında çimenlere basmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çayır çimen görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir