AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenli tarla görmek

Kahve falında çimenli tarla görmek

Kahve falında çimenli tarla görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, işlerinde kara geçeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, emellere ulaşılacağına, bekarlar için evlenmeye, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına alamet eder.

Kahve falında çimenli tarla gördüyseniz:

  • Hayatınızda istikrar sağlamak için sizi yavaşlatan kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Kahve falında çimenli tarla görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimenler içinde görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında çimene atlamak kusurların ve günahların telafi edileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine inanılır.

Kahve falında deniz ve çimen görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak çimende yürümek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında çimenlikte koşmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir