AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde saç görmek

Kahve falında avuç içinde saç görmek

Kahve falında avuç içinde saç görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde saç gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Kahve falında avuç içinde saç görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde para görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde çıban görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kıl görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek böylece hayatından memnun olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinden öpmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinde solucan görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında avuç içinde diş görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir