AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içi görmek

Kahve falında avuç içi görmek

Kahve falında avuç içi görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hedeflere ulaşılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içi gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ömrünün de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında avuç içi öpmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuçla su içirmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine işaret eder.

Kahve falında sol avuç içi görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, eşi ile problemler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında avucundan su içirmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, onların yaralarına merhem olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içi görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında avuç içi kaşımak işlere nazar değeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalettir.

Kahve falında avuç içi kan görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir