AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak tatsız durumların yaşanacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına inanılır.

Kahve falında güvercin yakalayıp bırakmak işlerin iyiye gideceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yakalamaya çalışmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak hatalı yollara gireceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak malından ve parasından ziyan edeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, rahatsızlık vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir