AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, geçiminin yerinde olacağına, esenleyeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, istihdam edeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak yenisinin başlayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında yılan yakalamaya çalışmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir