AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ağına yakalanmak

Kahve falında örümcek ağına yakalanmak

Kahve falında örümcek ağına yakalanmak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek ağına yakalanmak gördüyseniz:

  • Güven sorunu yaşayabilir ya da yola kimlerle devam edeceğiniz konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında örümcek ağına yakalanmak refaha erişileceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında örümcek ağını bozmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evinde örümcek ağı görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Kahve falında örümcek ve örümcek ağı görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında örümcek ve ağını görmek düşmanından kurtulmaya, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde örümcek ağı temizlemek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir