AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, hayırlı haberler alacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan uzak kalmanız belki daha yararlı olabilir.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak daha çok çalışılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında köpek yakalamaya çalışmak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, rahatın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, neşe içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulur.

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir