AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç tuz görmek

Kahve falında bir avuç tuz görmek

Kahve falında bir avuç tuz görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, işinin de hep yürüyeceğine, zor günlerden geçeceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç tuz gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Kahve falında avucunda tuz görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında bir avuç tuz görmek kalp kırmayacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç avuç tuz yemek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içine bakmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine inanılır.

Kahve falında avucunda diş görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinde çıban görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına delalettir.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda kına görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir