AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç açmak

Kahve falında avuç açmak

Kahve falında avuç açmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sıkıntıya düşüreceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç açmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında avuç açmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir avuç anahtar görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet eder.

Kahve falında bir avuç kağıt para görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında avuçla su içirmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine inanılır.

Kahve falında avuç avuç bal yemek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunu öpmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir