AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç buğday görmek

Kahve falında bir avuç buğday görmek

Kahve falında bir avuç buğday görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, sıkıntılarını atlatacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, problemlerini çözeceğine işaret eder.

Kahve falında bir avuç buğday gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Kahve falında avucunda buğday görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bununla yüceleceğine yorulur.

Kahve falında bir avuç buğday görmek insanların alım gücünün azalacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunda kar görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç avuç fındık yemek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında avucunda su görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet eder.

Kahve falında avucunda ceviz görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek büyük sorunların yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir