AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içini görmek

Kahve falında avuç içini görmek

Kahve falında avuç içini görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içini gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında avuçla balık tutmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında avuçta altın görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında bir avuç yüzük görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin avuç içini öpmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, güzel ve doğru işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içine kusmak işlerin günden güne daha da artacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında avucuna kına yakmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir