AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, elinin darlaşacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla köpek ezmek doğru olanı seçeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında yavru köpek ezmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek ezdiğini görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, para yatıracağına tabir olunur.

Kahve falında köpek ezmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında köpeği ezmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir