AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda sivilce görmek

Kahve falında avucunda sivilce görmek

Kahve falında avucunda sivilce görmek hayat boyu desteği olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sevdiği birini kırmaya, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avucunda sivilce gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Kahve falında avucunda sivilce görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinde su görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kıl görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında avucunda yara görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında avucunda göz görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında avuç içi yarası görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza alamet eder.

Kahve falında avucunun içini kesmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir