AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunun içini kesmek

Kahve falında avucunun içini kesmek

Kahve falında avucunun içini kesmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunun içini kesmek gördüyseniz:

  • Daha dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında avuç içini kesmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunun içini kesmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunun kesildiğini görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuçla su içmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir avuç çeyrek altın görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Kahve falında avuç içi öpmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında avucundan su içmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda ateş görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir