AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçına dokunmak

Kahve falında birinin saçına dokunmak

Kahve falında birinin saçına dokunmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, onların önüne geçeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçına dokunmak gördüyseniz:

  • Rastlantısal olaylar sonucunda kendinizi sağlıksız giden iş veya konularda sıyrılıp, yerine daha ayağı yere basan planlar yaparken bulabilirsiniz.

Kahve falında birinin saçına dokunmak ailevi sorunlar yaşanacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında saçına dokunmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça dokunmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine dokunmak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye dokunmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında örümcek ağına dokunmak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balıklara dokunmak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir