AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceğe basmak

Kahve falında örümceğe basmak

Kahve falında örümceğe basmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kişinin içinin daralacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örümceğe basmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Kahve falında örümceğe basmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerime ayak basmak beklentilerine ulaşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestine basmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında insan dışkısına basmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına inanılır.

Kahve falında mezarlıklara basmak hayırlı günlerin geleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında asma yaprağı basmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan bokuna basmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına delalettir.

Kahve falında mezar üstüne basmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir