AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestine basmak

Kahve falında büyük abdestine basmak

Kahve falında büyük abdestine basmak kırgınlıkların geçeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerini yoluna sokacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdestine basmak gördüyseniz:

  • Yetersiz kalabilirsiniz, gerilimler sizi körükleyebilir.

Kahve falında büyük abdestine basmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük abdeste basmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdest ellemek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini beyaz görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest temizlemek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında eline büyük abdest yapmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir