AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıklara basmak

Kahve falında mezarlıklara basmak

Kahve falında mezarlıklara basmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıklara basmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Kahve falında mezarlıklara basmak işlerin canlanacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine basmak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara basmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerine basmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlara basmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne basmak hayattan elini eteğini çekeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığın üzerine basmak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir