AnaSayfa / Genel / Kahve falında biley taşı görmek

Kahve falında biley taşı görmek

Kahve falında biley taşı görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, şansın önünün kesileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biley taşı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Kahve falında biley taşı görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında ne yapacağını bilememek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında bilerek altına yapmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bile bile oruç bozmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, anne babanın birbirine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçak bileylemek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak bilendiğini görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bilerek oruç bozmak ruhsal olarak etkileneceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına inanılır.

Kahve falında bilerek bayılmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir