AnaSayfa / Genel / Kahve falında bile bile oruç bozmak

Kahve falında bile bile oruç bozmak

Kahve falında bile bile oruç bozmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında bile bile oruç bozmak gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Kahve falında orucunu bilerek bozmak parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında bilerek oruç bozmak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bile bile oruç bozmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak bileyici görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ne yapacağını bilememek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilerek bayılmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında biley taşı görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında bilerek bardak kırmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir