AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda kalp görmek

Kahve falında avucunda kalp görmek

Kahve falında avucunda kalp görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında avucunda kalp gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Kahve falında avucunda kalp görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içini kesmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet eder.

Kahve falında avucunda karınca görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunda diş görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Kahve falında avucunun yandığını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında avuç içi öpmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında bir avuç çeyrek altın görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç para görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir