AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda karınca görmek

Kahve falında avucunda karınca görmek

Kahve falında avucunda karınca görmek ismini herkese duyuracağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda karınca gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz stresi yenmenize yardım edebilir.

Kahve falında avucunda karınca görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde karınca görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında avucundan su içirmek tatsız haberlerin alınacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kan görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında dişlerini avucunda görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içinin yandığını görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye tabir olunur.

Kahve falında bir avuç kan görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde yüzük görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir