AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içini kesmek

Kahve falında avuç içini kesmek

Kahve falında avuç içini kesmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hastalıklarının son bulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içini kesmek gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler.

Kahve falında avucunun içini kesmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, maddi açıdan ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç içini kesmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içi öpmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, işinde dar boğaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kan görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucuna sıçmak özgüveninin artacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında avucunun içini görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde saç görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir avuç tuz görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir