AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek gördüyseniz:

  • Esnek olmayı başarmanız gerekiyor.

Kahve falında orucu unutup su içmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında oruçluyken unutarak su içmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalettir.

Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçken su içmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçluyken su içmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir