AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken incir yemek

Kahve falında oruçlu iken incir yemek

Kahve falında oruçlu iken incir yemek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, keyiflerinin yerinde olacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken incir yemek gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında oruçlu iken incir yemek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına inanılır.

Kahve falında oruç iken ekmek yemek işlerinin kötüye gideceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken şeker yemek işlerinin azalacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken üzüm yemek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek onun zamanını çalacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken dut yemek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir