AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken hurma yemek

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, dünyasının iyileşmesine işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken bal yemek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken üzüm yemek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yemek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken fındık yemek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken karpuz yemek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken erik yemek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken yemek yediğini görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir