AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken bilmeden birşey yemek

Kahve falında oruçlu iken bilmeden birşey yemek

Kahve falında oruçlu iken bilmeden birşey yemek büyük bir ortaklık yapılacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden birşey yemek gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Kahve falında oruçlu iken ekmek yemek mutluluk ve saadete, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken karpuz yemek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken şeftali yemek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek içebileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken yemek yediğini görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken erik yemek kötü günleri geride bırakacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir