AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda balık görmek

Kahve falında avucunda balık görmek

Kahve falında avucunda balık görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, yaşama dört elle sarılacağına, rakiplerin alt edileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında avucunda balık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Kahve falında avucunda balık görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuçla balık tutmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kazanç ve kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında avucunda fare görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında avuç içinin yarıldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında avuç içi öpmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinde karınca görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında avucunda yara görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuçla su içirmek bir ortaklık kurulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir