AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda fare görmek

Kahve falında avucunda fare görmek

Kahve falında avucunda fare görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, satışların düşeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında avucunda fare gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında avucunda fare görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde saç görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içini görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunu yalamak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında avucunun içinde kıl görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde diş görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir