AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinin yarıldığını görmek

Kahve falında avuç içinin yarıldığını görmek

Kahve falında avuç içinin yarıldığını görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinin yarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Kahve falında avuç içinin yarıldığını görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında yer yarılması görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tavanın yarıldığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında yarı insan yarı yılan görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında dilinin yarıldığını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yer yarılıp içine girmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kafasının yarıldığını görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, her geçen gün başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında yarılmış yol görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir