AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçluyken su içmek

Kahve falında oruçluyken su içmek

Kahve falında oruçluyken su içmek hem amaçlarına nail olamayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçluyken su içmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek düşünceli ve dalgın olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek sadaka ya da zekat vereceğine, zor bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında oruçken su içmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu su içmek bol rızık sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında orucu unutup su içmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kem gözlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında oruçluyken su içmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken su içmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir