AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek

Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek

Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kendi işini açacağına, her geçen gün sorunların artacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, günahlarının affedileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek gördüyseniz:

  • Hiçbir detayı kaçırmamanız, reddedilmesi zor teklifler ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında oruçluyken unutarak su içmek özgüveninin artacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orucu unutup su içmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla su içmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir