AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortaköy görmek

Kahve falında ortaköy görmek

Kahve falında ortaköy görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, başarılarının katlanacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, günbegün kötüleşeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına inanılır.

Kahve falında ortaköy gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Kahve falında ortak işyeri açmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında ortaklıktan ayrılmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yalan söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortaklık kurmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ortaköy görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortağınla kavga etmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şirkete ortak olmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ortaktan ayrılmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir