AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortağınla kavga etmek

Kahve falında ortağınla kavga etmek

Kahve falında ortağınla kavga etmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ortağınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında ortağınla kavga etmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortaköy görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ortak görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı ortağını görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kişinin esenlik bulacağına işarettir.

Kahve falında dükkana ortak olmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle ortak olmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ortak araba almak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir