AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortaklıktan ayrılmak

Kahve falında ortaklıktan ayrılmak

Kahve falında ortaklıktan ayrılmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, tövbe etmeye, destek için ailesiyle de konuşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ortaklıktan ayrılmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında iş ortağından ayrılmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayrıldığı ortağını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işarettir.

Kahve falında ortaktan ayrılmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ortaklıktan ayrılmak kazancının çok düşeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski iş ortağını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ortaköy görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şirkete ortak olmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir