AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirkete ortak olmak

Kahve falında şirkete ortak olmak

Kahve falında şirkete ortak olmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, haberler alacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şirkete ortak olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı kesintisiz uygulamak istiyorsanız ön hazırlıklar yapmalı, yeni tecrübeler edinmekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında şirkete ortak olmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında şirket patronu görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında şirket patronunu görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şirket sahibi olduğunu görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında şirketin battığını görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Kahve falında çalıştığı şirketi görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında şirket arabası görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında şirket açmak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir