AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortaklık kurmak

Kahve falında ortaklık kurmak

Kahve falında ortaklık kurmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortaklık kurmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Kahve falında ortak iş kurmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında ortaklık kurmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ortak arsa almak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kişinin afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ortak araba almak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek fakirleşeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında iş ortağından ayrılmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ortaktan ayrılmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında şirkete ortak olmak kişinin rahat bir nefes alacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir