AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortak dükkan açmak

Kahve falında ortak dükkan açmak

Kahve falında ortak dükkan açmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Kahve falında ortak dükkan açmak gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında ortak dükkan açmak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında dükkana ortak olmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında ortak işyeri açmak eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında eski ortak görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işarettir.

Kahve falında ortak araba almak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski ortağını görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine delalettir.

Kahve falında ortak iş kurmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına işarettir.

Kahve falında biriyle ortak olmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir