AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde balık tutmak

Kahve falında evde balık tutmak

Kahve falında evde balık tutmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, faydalı şeyler yapacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında evde balık tutmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında evde balık tutmak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş balık tutmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde balık tutmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında gölde elle balık tutmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden balık tutmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir balık tutmak huzurlu günler geçirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda balık tutmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, elindeki malların gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak balık tutmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir