AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına balık tutmak

Kahve falında başkasına balık tutmak

Kahve falında başkasına balık tutmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına balık tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş balık tutmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize balık tutmak saygınlık kazanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misinayla balık tutmak şifa edineceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında denizde yüzerken balık tutmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak çoluk çocuğa karışacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında balık tutmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalettir.

Kahve falında çaydan balık tutmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir