AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda şelale görmek

Kahve falında ormanda şelale görmek

Kahve falında ormanda şelale görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda şelale gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ormanda şelale görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik ve şelale görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında deniz ve şelale görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolata şelalesi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalettir.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek malında azalmaya, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş şelale görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ ve şelale görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında şelaleye tırmanmak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir