AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve şelale görmek

Kahve falında deniz ve şelale görmek

Kahve falında deniz ve şelale görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve şelale gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında denizin içinde şelale görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında deniz ve şelale görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz şelale görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalettir.

Kahve falında denizde şelale görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şelalenin üstünden geçmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, erken evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında şelalede balık tutmak kötü günler yaşanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında akan şelale görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında şelale yüzmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir