AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş şelale görmek

Kahve falında kurumuş şelale görmek

Kahve falında kurumuş şelale görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş şelale gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kurumuş şelale görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işarettir.

Kahve falında büyük şelale görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şelaleden düştüğünü görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında şelaleden inmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelalede balık görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında denizin içinde şelale görmek bekar ise evleneceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine inanılır.

Kahve falında şelaleye bakmak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, büyük takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz şelale görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir