AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata şelalesi görmek

Kahve falında çikolata şelalesi görmek

Kahve falında çikolata şelalesi görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata şelalesi gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Kahve falında çikolata şelalesi görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalettir.

Kahve falında susuz şelale görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında küçük şelale görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan şelale görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelaleye düşmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şelaleden kaymak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şelale atlamak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şelale ve yeşillik görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir